Producció editorial

Trobades de l'Associació de Bibliòfils de Barcelona

Cent trentè sopar de l’ABB

Celebrat el 19 de juny del 2015, sota la presidència del senyor Javier Uriach Torelló, que dissertà sobre el tema “Els inicis de l'Egiptologia a través de les seves publicacions”.

 

Cent vint-i-novè sopar de l’ABB

Celebrat  el 16 de desembre del 2014, sota la presidència del senyor Pau Salvat Vilàque dissertà sobre el tema “El segle XVIII, entorn històric i polític del llibre”. Posteriorment es van lliuraran les darreres obres editades per aquesta Associació de Bibliòfils de Barcelona, Set cartes de Dalí a Pere Coromines, a cura de Vicent Santamaria de Mingo, amb textos d’Albert Balcells i Enric Casasses, així com també Bibliofilia y amistad. Juan José Gómez Fontecha y Jaume Pla. Correspondencia (1975-2002), a cura de Francesc X. Puig Rovira i Anna Caballé.

 

Cent vint-i-vuitè sopar de l’ABB

Celebrat el 17 de juny del 2014, sota la presidència del Sr. Eloy Hernández, que va dissertar sobre “El Quixot d’Avellaneda”.

 

Cent vint-i-setè sopar de l’ABB

Celebrat  el 17 de desembre del 2013, en el qual el consoci Carles-Jordi Guardiola va parlar sobre “Carles Riba - E. C. Ricart - Marià Manent. L'edició de bibliòfil de L'Odissea (1948)”.

 

Cent vint-i-sisè sopar de l’ABB

Celebrat sota la presidència del Sr. Borja de Querol el 12 de juny del 2013, amb la presentació del darrer llibre editat per l’ABB, La vida de Sinuhè o el gust de la mort, a càrrec de Jordi Fortuny i Perico Pastor.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3
Bàner